Quhet Yulia Ushakova, është lojtare e hockey-t në akull e cila si sulmuese te skuadra ruse e Spartakut të Moskës. Ajo është një yll brenda dhe jashtë fushe dhe këtë e tregojnë fotot në profilin e saj në Instagram, ku Yulia shfaqet gjithmonë shumë sensuale dhe superseksi.

130916988-c5ff7957-be0e-453e-8b6b-99fa7032e673

130922597-44d9e5f4-28b2-4838-8014-47aa997d14a8

130922309-4d166bf9-7879-4133-a358-5a6f0995fe56

131140167-33c3f333-ba7e-4557-9ffc-23ce9278377d

130919617-1d32d94c-fc70-4a8b-868e-7564756beeda