Modaliteti i errët për WhatsApp ka ardhur shumë kohë, por asetet e zbuluara në beta më të fundit të Android sugjerojnë se mund të mbërrijë në telefonët tanë shumë shpejt.

Ende nuk është e mundur të aktivizoni modalitetin e errët në beta, por ka të ngjarë që procesi të jetë në përfundim para se të jetë gati për testim dhe lëshim.

Kështu do duket modaliteti i errët për WhatsApp: