Trendit të nuseve i ka hyr edhe reja e Gilit, e cila ka filluar të jetë mjaftë e përfolur.

Duke qenë një femër tejet e zonja, ajo sjellë imazhe me kombinime të bukura në veshje.

Kësaj radhe ndau një selfie, ku vërehet një detaj interesant, që duket aq bukur.

Duke kombinuar ngjyrën e thonjve me sakon e saj, ajo tregoj që është vajzë plotë stil dhe mjaftë unike.