Kur e nisi karrierën si këngëtare, ishte bionde.

E tillë, Rita Ora ka qëndruar për shumë vite.

Mirëpo, së fundmi, këngëtarja shqiptare është transformuar totalisht në pamjen e saj.

Ajo aktualisht po punon në xhirimet e filmit të ri i cili është një ‘remake’ më i modernizuar i librit dhe filmit klasik ‘Oliver Twist’.

Transformimi nga bionde në brune ndodh për shkak të përvetësimit të rolit dhe karakterin që ajo do të luajë.