Rindërtimi i ngjarjes së rëndë në rrugën “Ilaz Kodra” në qytetin e Skenderajt, nga hetuesit e Policisë së Kosovës dhe prokurorët e shtetit, që rezultoi me vrasjen e policit të Kosovës, Valon Goxhuli.