Nasim Haradinaj, përmes një postimi në Facebook, ka publikuar pamjet e regjistruara nga kamerat e sigurisë në selinë e OVL të UÇK.

Në video shihet personi i maskuar teksa lë dosjet në selinë e OVL të UCK, ku janë edhe tre persona të tjerë, por askush nuk ndërmerr asgjë që të legjitimojë ose pyes se kush ishte personi, që lë kutinë me material dhe del jashtë.

Musafiri i radhës siq e quajti kryetari: Rrufeja II për dhomat e specializuara…!

Posted by Nasim Haradinaj on Wednesday, September 16, 2020