shënosh  është gjë e veçantë, por edhe të dështosh para golit është ndjenjë e keqe, e aq më shumë kur ke portën zbrazët.

Vietnami po luante për kualifikime në kupën e kombeve dhe për fat të mirë të tyre rezultati ishte 1 me 2, ndërsa portieri kundërshtar iu bashkua sulmit në një goditje direkte.

 

 

Por besoni apo jo sulmuesi Vietnamez ishte tërësisht i lirë që nga gjysma e fushës.

https://www.facebook.com/107974983889627/videos/2369122866637221/