Ambasada Britanike në Prishtinë, sot organizon ceremoninë e ditës së përkujtimit të Mbretërisë së Bashkuar.

Në ceremoni do të përkujtohen të gjithë ata që shërbyen dhe humbën jetën në Kosovë.

Pranë memorialit të Mbretërisë së Bashkuar në Prishtinë, do të përkujtojmë 14 anëtarët e Forcave të Armatosura Britanike që humbën jetën gjatë shërbimit me forcat e NATO-s në Kosovë (KFOR).