Të paktë janë ato personazhe publikë që i pranojnë ndërhyrjet estetike.

Në këtë listë të vogël bën pjesë edhe Rovena Stefa, e cila së fundmi ka kryer një rimodelim estetik të hundës dhe të gjithë procesin e ka publikuar në rrjetet e saj sociale.

Sapo dola nga OPERACIONI I HUNDËS me sukses! Falenderoj shumë shumë doktor Julian Dervishaj ❤️ për punën e…

Posted by Rovena Stefa on Friday, September 18, 2020