Është rritur bilanci i viktimave nga tërmeti.

Në Durrës është nxjerrë edhe trupi i Ilir Lalës. Trupat e kërkim-shpëtimit gjetën trupin e Ilir Lalës para pak minutave dhe me ambulancë u dërgua për në mort.

Numri i të vdekurve në familjen Lala ka shkuar në 8 ndërsa nurmi total i viktimave nga tërmeti është 48.