Një gjyshe që nuk duket se ka moshë, por që është 63-vjeçe, ka bërë foto për Hallouin ku tregon linjat që vazhdojnë të jenë mëse në formë, por që janë konsideruar si të tepruara nga Instagrami dhe janë fshirë.

Gruaja nga Melburni i Australisë, e quajtur Lesli Maksuell, ka qenë instruktore profesioniste palestre dhe ka ditur ta mbajë trupin në formë prej vitesh.

Ajo thotë se sekreti i rinisë për të është të ruajë trupin duke mos ngrënë ushqime të dëmshme, si dhe fakti që bën palestër pesë ditë në javë.

Edhe pse është gjyshe e tre fëmijëve, ajo thotë që i afrohen vazhdimisht djem shumë më të rinj në moshë. Në fakt, kohët e fundit u nda nga bashkëshorti të cilin e kishte 13 vite më të ri.