Tifozët “Shqipnjat e Zeza” nga Skënderaj kanë bërë të ditur se kane kaluar kufirin furnizimet e tyre të ndihmave  dhe janë nisur drejt Durrësit, shkruan TV Drenica.

Ata kanë bërë thirrje që sot qytetarët të sjellin udhqime të konservuara, ujë dhe ushqim, pasi që janë nevoja kryesore.

Sipas njoftimit aksioni do të filloj edhe sot në ora 9:00 në Sheshin “Adem Jashari“ në Skënderaj. (Tv Drenica).

Fotografia e FC Drenica - Faqja Zyrtare

Fotografia e FC Drenica - Faqja Zyrtare

Fotografia e Shqiponjat e Zeza-Drenica