Modelja dhe aktorja e njohur braziliane Liziane Gutierrez ka vendosur për një ‘photoshoot’ të nxehtë, derisa gjërat nuk shkuan ashtu siç ishin menduar. Ajo rrezohet teksa po shkonte drejt aparatit në Las Vegas, me veshjen e nxehtë të Krishtlindjeve.