Mihrije Braha është këngëtarja shumë e njohur kosovare.

Ajo dhe burri i saj, Naimi janë shumë aktivë në skenën muzikore shqiptare. Mihrija është shumë e përfolur sidomos për paraqitjet e saj në veshje.

Në foton e fundit Mihrija shihet e veshur me një fustan ku ka zbuluar…