Lutfi Haziri, një nga figurat e rëndësishme të “LDK”-së, i pari i komunës së Gjilanit, ka festuar dje ditëlindjen e 50-të me një festë shumë elegante me shumë mysafir. Në shtëpinë Lutfi Hazirit festa ishte organizuar nga bashkëshortja e tij, këngëtarja Myrvete Bajrami-Haziri, ndërkohë që në adresë të tij. Përmes videoprojektorëve mesazhe dhe urime për Hazirin janë përcjellë edhe nga Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama dhe kryetari i “PD”-së, Lulzim Basha. Videot u publikua.