Pas dy orësh bisedimesh, LDK dhe LVV nuk kanë arritur gjuhë të përbashkët për arritjen e një marrëveshje. Albin Kurti për media ka konfirmuar se nuk është gjetur gjuhë e përbashkët dhe nuk ka marrëveshje. Bisedimet pritet të vazhdojnë në ditët e ardhshme mes liderëve të dy partive.