Të premten më 6 dhjetor, nga ora 12:00, në shtëpinë e kultures ” Hasan Prishtina” në Skenderaj, bëhet promovimi i librit të Behlul Spahiut, “Kthimi”, shkruan TV Drenica.

Autori i librit “Kthimi” është Behlul Spahiu pensionist i arsimit. Ky është libri tijë i tretë. Behlul Spahiu është inicues dhe kryetar i shoqatës kulturore artistike ” RuniKult” në bashkësinë lokale të Runikut. (TV Drenica)