Drejtoria për Arsim në Komunën e Skenderajt ka hapur konkurs për punësimin e 1 mësimdhënësve në disa nga shkollat e kësaj komune. Konkursi është shpallur për vitin shkollor 2020/2021. Disa prej pozitave të kërkuara nuk janë me normë të plotë, e ka edhe të tilla që janë vetëm zëvendësim për një periudhë të caktuar kohore. Konkursi thuhet se do të jetë i hapur 15 ditë, nga dita e shpalljes së tij, transmeton rajoni.net.

Komuna e Skenderajt ka thënë se kandidatët do t’i nënshtrohen intervistat, ndërsa në intervista do të ftohet ata që i plotësojnë kushtet dhe i kanë dokumentet e kompletuara./Rajoni/.

Konkursi i plotë: