Kim Kardashian është shfaqur tepër mahnitëse në postimin e saj të fundit. Ylli televiziv sapo ka publikuar një foto në rrjetin social instagram, me të cilën reklamon koleksionin e ri të parfumeve.

Ajo gjatë prezantimit të parfumeve ka zgjedhur të shfaqet gjysmë e zhveshur teksa mbulohej me diamante në pjesën e sipërme. Përkundër angazhimeve të shumta në jetën profesionale, Kim është shumë dhe një nënë e përkushtuar.