Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dhe PSD-ja me kandidat për kryeministër Ramush Haradinaj kanë dalë të katërt nga zgjedhjet e jashtëzakonshme.

Kjo radhitje i ka siguruar këtij koalicioni 14 ulëse në Kuvendin e Kosovës.