Tereze Kalman nuk është vetëm një modele me forma trupore super seksi dhe që ndiqet nga rreth 200 mijë folloëers në Instagram, por është edhe një fanse e madhe e futbollit. Tereze pëlqen jashtë mase dy yjet e këtij sporti Lionel Messin dhe Cristiano Ronaldo dhe ndjek të gjitha ndeshjet e Barcelonës dhe Juventusit për të parë pikërisht sulmuesin argjentinas dhe atë luzitan.

083022770-c1438ad4-69f7-41ed-aeab-a435a548178c

083023130-cbd468b8-0620-44d9-a17e-c09ce2f27cdb

083023199-d430131e-8bb2-4542-824c-7a6239ff0967

083022526-bb600e15-051c-4dc4-b293-df585169e1e9