Juristi i njohur dhe zyrtari i lartë i IKD Ehad Miftaraj ka reaguar lidhur me sulmet mediale që po i bëhen Avokatit të popullit Hilmi Jashari për shkak të ligjit të pagave të cilin e ka dërguar në Gjykatë Kushtetuese. 

Më poshtë lexoni postimit e tij të plotë në profilin e tij në facebook:

“Integriteti:

Paga e Avokatit te Popullit, Hilmi Jashari, me ligjin per paga, rritet per afersisht 600 Euro ne muaj apo afersisht 7200 Euro ne vit.

I njejti pertej perfitimeve personale, ankesat e paleve te interesuara i ka trajtuar me profesionalizem dhe Institucioni i Avokatit te Popullit te njejtat i ka dergu ne Gjykate Kushtetuese.”