Sot është varrosur vogëlushi Donart Ahmeti, i cili vdiq pas një sëmundje. Ai u përcoll për në banesën e fundit në prani të qindra personave, transmeton jepi zë. E pamja për vogëlushin do të zgjas tri ditë dhe mbahet në Shupkovc.