Hoxha i Shipolit, Fatmir Latifi, ka mbajtur prezantim në një shkollë publike, dhe atë në prani të fëmijëve.

Siç thotë ai, e ftoi shkolla e më pas u nderua edhe me një Mirënjohje.

Publikimi i plotë i hoxhës:

Sot me datën 25.11.’19, në shkollen fillore Fazli Graiçevci në Shipol të Mitrovicës, isha i nderuar të prezentoja në një event për shenimin e 28 Nëntorit, festa e Flamurit dhe Datëlindja e Komandantit të UÇK-ës Adem Jasharit, ku të njejtën kohë nikoqirët e takimit ( KSLP-ja )Këshilli i Sigurisë Publike në Shipol të Mitrovicës, më nderuan mua dhe kolegun tim Burim Veliun, duke n’a dhuruar një Mirënjohje për angazhimin tonë, s’bashku me xhematin e dy Xhamive tona në Shipol për edukimin dhe stabilitetin e shoqërisë tonë Kosovare!
Lus Allahun që të n’a jep forcën e besimit dhe moralit që t’i sherbejm vatanit tonë me Iman!

Fotografia e Jepi zë