Avdullah Hoti nga Lidhja Demokratike e Kosovës ka thënë se presin çertifikimin e rezultateve për të dakorduar disa çështje që kanë mbetur të diskutohet edhe një herë me Lëvizjen Vetëvendosje, si dhe të ndahen përgjegjësitë në qeverinë e ardhshme.

Ai ka folur kështu pas mbledhjes së Kryesisë së LDK-së.

Njoftimi i plotë:

Pas mbledhjes se Kryesise se LDK-se, sot mbajtem konference per shtyp.
Ne kete mbledhje, e kemi informuar ne detale Kryesine per gjashte takimet e mbajtura per marreveshjen e koalicionit. E gjithe Kryesia e LDK-se e ka vleresuar larte angazhimin tone ne keto takime ne perafrimin e programeve te dy subjekteve.
Me tutje presim çertifikimin e rezultateve per te dakorduar disa çeshtje qe kane mbetur te diskutohet edhe nje here, si dhe te ndahen pergjegjesite ne qeverine e ardhshme.