Labinot Kabashi futbollisti nga Polaci i Skënderajt i cili luan për ekipin e Barcëlones ka bërë një urime për 120 vjetorin e themelimit të Barcelones.

Kabashi ka shkruar ne profilin e tij twiter “120 vite duke bërë histori. 120 vite duke qëndruar në krye”

Labinot Kabashi është 19 vjeçar, dhe që nga muaji korrik i ketije viti ka kaluar nga Barcelona U19 në Barcelona B.