Ka filluar takimi në mes të grupeve punuese LVV dhe LDK. Takimi po mbahet në Kuvendin e Kosovës. Takimi ndërmjet LDK dhe VV-së ishte mbajtur edhe dje në Kuvendin e Kosovës, ku u tha se janë dakorduar në çdo qeshtje programore dhe se takimi final pritet të ndodh pas takimit të sotëm ndërmjet grupeve punuese të LDK-ë dhe VV-së.