Ka dal pa grim.

Në këtë imazh, këngëtarja shihet e sapo zgjuar nga shtrati dhe sytë i kishte akoma thuajse të mbyllur.

Me këtë imazh, Enca zbuloi se ndonëse është ftohtë, akoma fle vetëm me sytjena.

View this post on Instagram

Milmengjesss 😴 #sleepyface

A post shared by ENCA (@enca) on