20 vite më parë, Bill dhe Hillary Clinton u larguan nga Shtëpia e Bardhë, por jo nga Washington- i.

Në fotot e realizuara për Architectural Digest shihen kënde të ndryshme të shtëpisë.

Në galerinë virtuale do të shikoni pishinat, serrat, oborret si dhe dhomat e shumta.