Në mediat rozë në Itali, kohët e fundit po qarkullojnë zërat se Laura Cremaschi është një lidhje dashurie me mbrojtësin francez të Milanit Theo Hernandez. Por modelja shqiptare Erjona Dzemaili ish-gruaja e Blerim Dzemailit që është shoqe e ngushtë me Laura Cremaschin ka mohuar gjithçka duke deklaruar se e vetmja gjë zyrtare është se as ajo dhe as Laura nuk dinë asgjë për këto zëra që kanë dalë në media.

C_29_fotogallery_1015327__ImageGallery__imageGalleryItem_8_image

C_29_fotogallery_1015327__ImageGallery__imageGalleryItem_9_image

C_29_fotogallery_1015327__ImageGallery__imageGalleryItem_3_image

C_29_fotogallery_1015327__ImageGallery__imageGalleryItem_16_image