Reperja e njohur, Cardi B, ka treguar për adhuruesit e saj në Instagram se ajo dhe nëna e saj kujdesen për vajzën e saj, Kulture.

Kështu një adhurues i tha se ajo duhet të merr një kujdestare për vajzën e saj.

Cardi ia ktheu se ajo akoma nuk i beson askujt që të kujdeset për fëmijën e saj, duke shtuar se është në kërkim të një personi të duhur dhe të besueshëm