Një burrë irritues ka zgjedhur një mënyrë vërtet të mërzitshme për të zgjuar gruan e tij nga gjumi duke i futur një të verdhë veze në gojë teksa flinte me gojën hapur.

Ndërsa Tatyana Sbitskaya, 30, ishte duke fjetur lumturisht në shtrat në 16 nëntor në shtëpinë e saj në Samara City, Rusi, përjetoi diçka që askush s’do e dëshironte.

Kjo pasi burri i dashur Sbitsky Genadi, 35 vjeç, vendosi që mënyra më e mirë për të zgjuar gruan e tij do të ishte derdhja e një të verdhe veze të papërpunuar në grykën e saj.

Sapo veza e papjekur preku gjuhën e Tatianës, ajo papritmas u zgjua dhe filloi të kollitej duke e nxjerrë në jorgan vezën.

Por e gjitha s’mbaroi këtu pasi ai kishte ngjitur edhe një plastmas ku ajo mbeti teksa provonte të kalonte nga dhoma në dhomë.